Sierkussens en plaids kopen

Bij Sterk Wonen vindt u een gevarieerd assortiment sierkussens en plaids. Met sierkussens maakt u uw interieur compleet. Variatie in materialen, afmetingen en kleuren zorgt voor een speels effect. In ons assortiment vindt u onder andere de prachtige sierkussens van Elitis in luxe kwaliteiten. Een plaid op uw bank zorgt voor extra comfort en warmte wanneer u het koud heeft. Tevens kunt u met een plaid het geheel stylen passend bij uw interieur. Kom langs in onze winkel om het volledige aanbod te bekijken.

Alle sierkussens in het assortiment van Sterk Wonen zijn afkomstig van merken als Elitis, Leolux, Pode, Kvadrat en De Ploeg. Deze merken
garanderen kwaliteit, stijl en comfort. Door sierkussens te kopen die qua kleur en design passen bij het interieur van uw woon- of slaapkamer, maakt u de inrichting van uw huis op subtiele wijze compleet. Ons assortiment stoffen van Kvadrat en Ploeg is zeer uitgebreid, waardoor u ook zelf uw kussen kan samenstellen en kan kiezen voor een speelse afwerking door middel van een leren bies. Qua plaids heeft u de keuze uit diverse kleuren en de meest uiteenlopende dessins.

Soorten plaids of sierkussens

U kunt uw sierkussens zelf samenstellen uit stoffen zoals zijde, wol, velours en leer. De sierkussens zijn onder andere leverbaar in de afmetingen: 40 x 60 cm, 50 x 50 cm, 45 x 45 cm, 50 x 60 en 80 x 30 centimeter. Plaids hebben wij voornamelijk van de merken Leolux, Pode en VanDyck. Qua materiaal heeft u onder meer de keuze uit fleece, katoen of gebreide wollen plaids. De plaids zijn verkrijgbaar in natuurlijke tinten maar ook met kleurrijke grafische prints.

Bezoek onze winkel en laat u adviseren

Onze medewerkers adviseren u graag welke sierkussens en plaids qua stijl en design het beste passen bij uw (gewenste) interieur.

Voor een uitgebreid interieuradvies kunt u langskomen in onze woonwinkel. U kunt ook een afspraak maken via telefoonnummer 030-6661397 of e-mailadres info@sterkwonen.nl.