Bedden kopen

Bij Sterk Wonen kunt u terecht voor een gevarieerd assortiment bedden. In onze showroom vindt u onder meer ledikanten en diverse modellen boxsprings in zowel één- als tweepersoons uitvoeringen. Kwaliteit, comfort en design staan bij ons centraal. Het juiste bed kopen is van groot belang, omdat u door een goede nachtrust energiek de dag begint. De bedden van Sterk Wonen zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Onze bedden, waaronder ledikanten en boxsprings, zijn vooral afkomstig van Nederlandse leveranciers zoals Auping, Norma en Loof. Zij hechten veel waarde aan kwaliteit, stijl en een snelle levering.

Soorten bedden

Bij Sterk Wonen is het assortiment ledikanten en boxsprings zeer uitgebreid. U heeft de keuze uit vlakke of verstelbare bedden met 1, 2 of 3 motoren. Het materiaal, de kleur en het design bepalen de uitstraling van uw bed. Er is ruime keuze in hoofdborden, voetenborden, nachtlampjes en nachtkastjes. Bij Sterk Wonen vindt u onder andere de modellen Auronde, Match, Criade, Original en Essential van Auping. Ook de boxspring Timeless Jubileum van Norma en het ledikant Basket van Loof treft u in onze showroom.

Welk type bed kiest u?

Welk type bed het beste bij u past, hangt af van uw specifieke wensen met betrekking tot comfort, stijl en functionaliteit. De combinatie tussen uw bedbodem en uw matras bepaalt het comfort. Uiteraard zorgt een goed matras voor de juiste ondersteuning en ventilatie. Sterk Wonen heeft voor elk budget een bed dat perfect past bij de inrichting van uw slaapkamer. Wij adviseren graag bij de zoektocht naar uw ideale bed.

Maak een afspraak of kom langs in de showroom

Indien u nieuwsgierig bent geworden naar onze verschillende modellen bedden of wanneer u graag advies wilt over boxsprings, ledikanten of matrassen bent u van harte welkom in onze showroom in De Meern, Utrecht. Wanneer u graag uitgebreid één van onze medewerkers wilt spreken kunt u een afspraak maken op telefoonnummer 030-6661397 of een e-mail sturen naar: info@sterkwonen.nl.