Relaxfauteuils kopen

Een relaxfauteuil is de uitgelezen plek om helemaal tot rust te komen. Een relaxfauteuil is verstelbaar in verschillende posities en diverse modellen zijn uitgerust met een uitklapbare voetensteun. Een sta-op stoel, ook wel bekend als sta-op fauteuil, kunt u zo verstellen dat u er gemakkelijk in- en uit kunt stappen. In het assortiment van Sterk Wonen vindt u een uitgebreid aanbod relaxfauteuils die stuk voor stuk een optimaal ergonomisch zitcomfort bieden. U treft zowel moderne, klassieke als geheel tijdloze relaxfauteuils.

Door uw relaxfauteuil te kopen bij Sterk Wonen bent u verzekerd van kwaliteit en een scherpe prijs. Onze comfortabele fauteuils zijn een aanwinst voor uw interieur. Wij leveren voornamelijk relaxfauteuils van de merken De Toekomst, Gealux, Pode en Leolux. Dit is een bewuste keuze van ons geweest om kwaliteit te waarborgen en tegelijkertijd unieke fauteuils te kunnen bieden.

Kom tot rust in een relaxfauteuil

Om optimaal te kunnen ontspannen is een relaxfauteuil onmisbaar in uw interieur. Met de elektrische of handmatige bediening doet u de stoel naar achteren, de voetensteun omhoog of uw neksteun in de gewenste stand. De juiste maat is essentieel voor een optimaal zitcomfort. Bij Sterk Wonen vindt u de maten: (extra)small, medium en (extra)large.

Stel je relaxfauteuil samen

Bij Sterk Wonen kunt u uw relaxfauteuil geheel naar eigen wens samenstellen. Naast het algehele design van de stoel en de verstelmogelijkheden is er veel keus op het gebied van bekleding. Gezien de beweegbaarheid van de relaxstoel is leer een zeer geschikt materiaal en tevens een duurzame keuze. Om uw fauteuil een unieke look te geven kan een roestvrijstalen of een zwarte poot, het verschil maken.

Maak een afspraak of kom langs in de showroom

Blijf niet langer op die oncomfortabele stoel zitten, maar kies voor het comfort van een relaxfauteuil. Maak een afspraak bij Sterk Wonen of kom langs in onze showroom. Voor afspraken kunt u bellen met telefoonnummer 030-6661397 of een e-mail sturen naar: info@sterkwonen.nl.