Salontafels kopen

Uw zithoek is niet compleet zonder een bijpassende salontafel. Sterk Wonen levert stijlvolle salontafels in verschillende formaten en vervaardigd van luxe materialen. U bent altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct. Kom langs in onze showroom in De Meern en laat u adviseren en inspireren. Wanneer u ervoor kiest om uw salontafel te kopen bij Sterk Wonen is het belangrijk dat het model, het materiaal en de afmeting mooi aansluiten bij uw bank of fauteuil. Onze salontafels zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook uitermate praktisch in gebruik.

Soorten Salontafels

In het assortiment van Sterk Wonen vindt u moderne, tijdloze en design salontafels . Deze zijn in allerlei verschillende uitvoeringen beschikbaar: rond, vierkant, rechthoekig en ovaal. U kunt kiezen uit diverse materialen zoals glas, hout, staal of keramiek. Let goed op de beschikbare ruimte die u voor de salontafel heeft. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Salontafels van Sterk Wonen

Voor elk interieur heeft Sterk Wonen een bijpassende salontafel. Of u nu een modern, scandinavisch, landelijk of retro ingericht huis hebt: wij hebben de ideale salontafel voor u. Wij adviseren ook graag welke bank en welke fauteuils het beste bij de salontafel passen. U kunt er eventueel ook voor kiezen om een salontafel op maat te laten maken.

Kom langs in onze winkel

Als u zich wilt oriënteren op het gebied van salontafels kunt u langskomen in onze winkel. Onze medewerkers staan klaar om u te assisteren of bel voor een afspraak. Wij zij bereikbaar op telefoonnummer 030-6661397 of per e-mail: info@sterkwonen.nl.