Soorten raamdecoratie

Bij Sterk Wonen vindt u alles op het gebied van raamdecoratie voor uw interieur. Ons gevarieerd assortiment bestaat onder meer uit gordijnen, inbetweens, rolgordijnenvouwgordijnenhorizontale jaloezieën en verticale jaloezieënplissés en duettes. De raamdecoratie wordt door onze eigen professionals ingemeten en geplaatst. Elk product dat u bij Sterk Wonen koopt wordt op maat gemaakt.

Ons assortiment

Bij Sterk Wonen kunt u kiezen uit veel verschillende soorten raamdecoratie waaronder overgordijnen, inbetweens en vitrages. De keuze hangt af van de stijl van uw interieur en de fuctionaliteit. Bij Sterk Wonen kunt u terecht voor verduisterende gordijnen, lichtdoorlatende inbetweens, vouwgordijnen of sfeervolle horizontale jaloezieën met ladderband. Zowel voor een moderne, strakke inrichting als voor een landelijke sfeer hebben wij diverse producten in ons assortiment. Daarnaast is het mogelijk uw raamdecoratie elektrisch te bedienen zowel met afstandsbediening als met uw telefoon middels een domoticasysteem.

Raamdecoratie kopen

Door uw raamdecoratie bij Sterk Wonen te kopen haalt u altijd een kwaliteitsproduct in huis. In onze woonwinkel vindt u voornamelijk raamdecoratie van Nederlandse kwaliteitsmerken zoals Sunway, Bécé (B&C), Velux en Hansa. Gordijnen leveren wij van de merken Kendix, Ploeg, Artelux, Kobe, Essente, Jab en Vriesco. Onze professionele vakmannen komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken. Wij bieden een uitstekende service en voorzien u graag van advies. Bij Sterk Wonen bent u altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Maak een afspraak of kom langs in de showroom

Bij ons vindt u voor zowel rechte ramen, draai-kiepramen, deuren en erkers een geschikt product. In onze showroom hebben wij een raamdecoratiestudio waar wij u graag alle mogelijkheden laten zien. Voor een persoonlijk advies raden wij aan om een afspraak te maken, zodat u verzekerd bent dat onze medewerkers alle tijd voor u hebben. Sterk Wonen is bereikbaar op telefoonnummer 030-6661397 of per e-mail: info@sterkwonen.nl.