Soorten nachtkastjes

Een nachtkastje in de slaapkamer kan niet ontbreken en is tevens een functionele toevoeging. U kunt kiezen voor een nachtkastje met 1, 2 of 3 laden of voor een nachttafeltje zonder lade. Bij veel bedmodellen zijn er bijpassende aanhangtafeltjes of achterwanden beschikbaar. Een zwevend nachtkastje zorgt voor een ruimtelijk effect in de slaapkamer en kunnen wij op maat leveren. Ook een bijzettafeltje functioneert goed als nachtkastje. Indien u een deelbaar bed heeft biedt een nachtkastje op wielen een uitkomst.

Nachtkastjes die passen bij uw interieur

Bij Sterk Wonen vindt u altijd een passend nachtkastje bij de stijl van uw bed en slaapkamer. Nachtkastjes in lakkleuren met bijvoorbeeld chroomkleurige sierpoten passen goed bij een moderne slaapkamer. Wilt u voor een warmere uitstraling gaan, dan heeft u de mogelijkheid om de nachtkastjes in dezelfde stof als uw boxspring te laten stofferen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een design eikenhouten nachtkastje zoals de Tripod van Loof. Dit geeft uw slaapkamer een scandinavische look.

Nachtkastjes kopen

Bij Sterk Wonen kunt u verschillende modellen nachtkastjes kopen. Onze nachtkastjes zijn voornamelijk afkomstig van Nederlandse merken. Een bijkomend voordeel van deze samenwerking is de snelle levering en de uitstekende service. U bent bij Sterk Wonen verzekerd van een goede prijs- kwaliteitverhouding.

Maak een afspraak

Wanneer u op zoek bent naar een nachtkastje dat perfect past bij de stijl van uw slaapkamer bent u van harte welkom in onze woonwinkel. Desgewenst kunt u ook een afspraak maken. Sterk Wonen is bereikbaar op telefoonnummer 030-6661397 of per e-mail: info@sterkwonen.nl.