Hoekbanken kopen

De hoekbank is dé ideale plek om te relaxen na een drukke werkdag. Tevens creëert een hoekbank met een chaise longue of een ligelement een gezellige plek voor ontspanning met voldoende zitplaatsen voor vrienden en familie. Het hoekelement vormt een centraal onderdeel in uw woonkamer. Het is dan ook belangrijk dat de bank past bij de stijl van uw interieur. Bij Sterk Wonen kunt u hoekbanken kopen in uiteenlopende ontwerpen, materialen en kleuren. In ons assortiment vindt u onder meer moderne hoekbanken van leer en van stof. Kom langs in onze showroom in Utrecht om verschillende soorten hoekelementen met elkaar te vergelijken.

Wanneer u overweegt een hoekbank te kopen is het belangrijk u goed te laten informeren welke afmeting en opstelling voor uw interieur geschikt zijn. Door middel van advies aan huis of een interieurtekening kunnen wij u hierbij helpen. Er zijn diverse mogelijkheden zoals een chaise longue, een dormeuse, een gesloten hoek met armleuningen of een u-bank. U kunt ook kiezen voor een loungebank of een elementen(modulaire) bank.

Hoekbank leer

In de collectie van Sterk Wonen vindt u hoekbanken in verschillende leersoorten en kleuren. In ons assortiment hoekbanken werken wij met de leersoorten analine, semi-analine (glad leer) en nubuck (geschuurd leer). Een gladde leersoort is vaak gemakkelijk te reinigen en uitermate geschikt voor een gezin met jonge kinderen. Veel voorkomende lederkleuren zijn: cognac, zwart, bruin, groen, grijs en beige. Een hoekbank van leer kan zowel een moderne als een stoere uitstraling hebben.

Hoekbank stof

Een hoekbank van stof is leverbaar in vrijwel elke mogelijke kleur of design. Wij werken veel met vooraanstaande stoffenleveranciers zoals Kvadrat en De Ploeg. Deze ambachtelijke, rijke meubelstoffen zijn slijtvast, kleurecht, eigentijds en duurzaam. Wanneer u een gezin met kinderen heeft, is het verstandig om uw hoekbank vuilafstotend te laten behandelen. Om de juiste stofkeuze te maken denken wij graag met u mee. Hierbij houden wij rekening met o.a. uw raamdecoratie, vloeren en persoonlijke voorkeur.

Plan uw bezoek

Bij Sterk Wonen kunt u uw hoekbank geheel naar eigen wens samenstellen. Indien u graag uitgebreid advies wilt van onze medewerkers raden wij aan om een afspraak te maken. Wij zijn hiervoor bereikbaar op telefoonnummer 030-6661397 of per e-mail: info@sterkwonen.nl.