Dressoirs kopen

Bij Sterk Wonen vindt u stijlvolle dressoirs in diverse houtsoorten. Deze kwalitatief hoogwaardige dressoirs zijn onder meer geschikt als tv-meubel of opbergmeubel voor bijvoorbeeld boeken en speelgoed. U kunt kiezen uit een dressoir samengesteld uit deuren, laden of kleppen. Ook heeft u de mogelijkheid om een maatwerk dressoir te laten ontwerpen.Door uw dressoir te kopen bij Sterk Wonen bent u verzekerd van kwaliteit. Wij werken graag met de merken Interstar en Pastoe.

Dressoirs voor een modern interieur

Omdat er bij Sterk Wonen binnen de collectie dressoirs zo veel mogelijk is, helpen wij u graag bij het samenstellen van uw ideale dressoir. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit strakke dressoirs in een moderne stijl. Ook wanneer u op zoek bent naar een tijdloos dressoir bent u bij ons aan het juiste adres. Uw audioapparatuur kan netjes weggewerkt worden middels een tv-lift of speakerdoek.

Stijlvolle dressoirs

De stijl van het dressoir wordt in belangrijke mate bepaald door het materiaal waarvan de kast is vervaardigd. Met een houten dressoir creëert u bijvoorbeeld een huiselijke sfeer. Een massief houten bovenblad kan maar liefst tot een breedte van 472,5 cm gemaakt worden. Voor een modern interieur komt een strak ontworpen zwevende designkast goed tot zijn recht.

Plan uw bezoek

Bezoek onze showroom om u te laten adviseren bij de aankoop van een dressoir. Wij ontwerpen graag samen met u uw ideale dressoir. U kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen met telefoonnummer 030-6661397. E-mailen kan ook: info@sterkwonen.nl.