Bijzettafels kopen

Een bijzettafel is een leuke en tevens handige toevoeging aan uw interieur. Het is een tafeltje dat gemakkelijk te verplaatsen is en hierdoor zijn uw drankje en afstandsbediening altijd binnen handbereik. Sterk Wonen heeft een uitgebreid assortiment bijzettafels in verschillende formaten en uitvoeringen. Voor een origineel bijzettafeltje werken wij voornamelijk met de merken Pode, Arco en Select Design. Kom langs in onze woonwinkel om kennis te maken met ons ruime aanbod. Indien gewenst is het mogelijk een bijzettafel op maat te laten maken. Denk hierbij aan de prachtige ontwerpen van Metaform en Beek meubelen waarbij aan elk detail gedacht is.Wanneer u een bijzettafel koopt bij Sterk Wonen bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De bijzettafels van bijvoorbeeld Arco hebben een modern, Scandinavisch design in diverse hoogtes, passend bij uw bankstel, fauteuil of bed.

Functionele bijzettafels

Onze bijzettafels zijn beschikbaar in verschillende vormen en vervaardigd van diverse materialen zoals hout, glas, staal, HPL of keramiek. Qua vorm zijn er onder meer ronde, vierkante en rechthoekige tafels. Het is leuk om te spelen met verschillende hoogtes en vormen om zo een speels effect te creëren. Wij hebben diverse eye-cathers in onze collectie bijzettafels. Denk hierbij aan de bottlestool van Pode waar u uw wijnfles in kan zetten of aan het gemakkelijk verplaatsbare tafeltje met leren handvat van Arco.

Maak uw interieur af met een bijzettafel

Voor elke interieurstijl hebben wij een bijpassend bijzettafeltje in onze collectie. Bij een industriële moderne inrichting is een bijzettafel van bijvoorbeeld keramiek of staal een echte aanvulling. Om een gezellige sfeer te creëren binnen een klassieke of landelijke inrichting werken wij veel met notenhouten of robuuste eiken bijzettafels. Vindt u het lastig om te bepalen of bepaalde meubelstukken bij uw gewenste interieurstijl passen? Roep dan de hulp in van onze experts. Wij staan u graag bij met interieuradvies.

Maak een afspraak

Indien u graag advies wilt hebben van één van onze interieurexperts of wanneer u een bijzettafel op maat wilt laten maken, kunt u een afspraak maken bij Sterk Wonen. Voor een afspraak kunt u bellen met 030-6661397 of een e-mail sturen naar: info@sterkwonen.nl.