Soorten gordijnen

Bij Sterk Wonen kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment gordijnen, waaronder overgordijnen, inbetweens en vitrages. Een inbetween is een lichtdoorlatend gordijn dat qua stofdikte tussen een vitrage en een overgordijn in valt. Wanneer u de inbetween gordijnen sluit heeft u geen inkijk meer maar behoud u zelf wel het zicht naar buiten. U kunt inbetweens gemakkelijk combineren met overgordijnen of andere raamdecoratie zoals duettes of horizontale jaloezieën. Ook voor een gordijnrail, railroede of een roede bent u bij Sterk Wonen aan het juiste adres.

Gordijnstoffen

Gordijnen kunnen op diverse manieren geconfectioneerd worden. U heeft de keuze uit gordijnen met een vlinderplooi, een enkele plooi of met een waveplooi. Een gordijn op een wave systeem heeft een strak en modern uiterlijk doordat deze in een regelmatige golvende plooi valt. De koordjes tussen de glijders zorgen voor een gelijkmatige afstand tussen de plooien. Kamerhoge gordijnstof is hiervoor uitermate geschikt.

Bij Sterk Wonen vindt u lichtdoorlatende gordijnstoffen, klassieke gordijnstoffen, rijke glanzende stoffen en kleurrijke overgordijnen met prachtige dessins. Ook voor een natuurlijke uitstraling of een stoere linnenlook kunt u bij ons slagen. Wanneer u op zoek bent naar een verduisterend gordijn, is het mogelijk de gordijnstof te laten voeren of te kiezen voor een dim-out stof.

Plan uw bezoek

Als het om gordijnen gaat, onderscheidt Sterk Wonen zich door een uitstekende service en prijs-kwaliteitsverhouding. Wij helpen u graag een keuze te maken binnen onze uitgebreide gordijnstoffencollectie. Elk gordijn wordt perfect op maat geleverd en desgewenst zorgen onze professionele medewerkers voor het inmeten en de plaatsing.

Voor een afspraak kunt u Sterk Wonen bellen op telefoonnummer 030-6661397 of een e-mail sturen: info@sterkwonen.nl. Parkeren is gratis en kan voor de deur.