Wandkasten kopen

Bij Sterk Wonen vindt u onder meer praktische wandkasten met zeer veel opbergmogelijkheden. Denk hierbij aan kleppen, (binnen)lades, (schuif)deuren en open vakken. Ook voor een tv-meubel of een kast om media-apparatuur in op te bergen kunt u bij ons terecht. Elke kast is met oog voor detail ontworpen. In samenwerking met onze leveranciers bieden wij de mogelijkheid om een maatwerk wandkast voor u te ontwerpen. Aan de hand van ons 3D-tekenprogramma kunnen wij dit ontwerp aan u laten zien.Wanneer u een wandkast koopt bij Sterk Wonen kiest u voor kwaliteit. Onze wandkasten zijn afkomstig van Nederlandse merken als Interstar en Pastoe. De kasten van onze leveranciers kenmerken zich door een stijlvol design, de vele mogelijkheden en de prachtige kleuren.

Soorten wandkasten

Het aanbod wandkasten van Sterk Wonen is erg gevarieerd. Er zijn diverse soorten wandkasten waar u uit kunt kiezen: boekenkasten, dressoirs, wandkasten met laden, kasten met open vakken, tv-meubels en hangende kasten. Vervolgens heeft u bij elk type wandkast de keuze uit verschillende soorten afwerkingen, zoals kasten met handgrepen of juist greeploze deuren en laden. Met dimbare LED spods in een bijpassende muurplank of in de kast wordt uw meubel sfeervol verlicht.

Wandkast die past bij uw interieur

Bij een modern interieur komt een strak ontworpen wandkast goed tot zijn recht. Een houten wandkast draagt bij aan een warme sfeer in huis. Voor massief hout kunt u kiezen uit eiken, walnoten of gebakken iepen afgewerkt in olie, zeep of lak. Daarnaast is er keuze uit fineer en diverse lakkleuren.

Maak een afspraak of kom langs in de showroom

Om kennis te maken met ons uitgebreide aanbod wandkasten kunt u langskomen in onze woonwinkel. Wanneer u een maatwerk wandkast wilt laten ontwerpen, kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 030-6661397 of een e-mail sturen naar: info@sterkwonen.nl.