Soorten Duette® Shades en plissés

Een duette bestaat uit twee lagen gevouwen stof die samen een honingraatstructuur vormen. Deze structuur heeft een isolerende en energiebesparende werking doordat er minder warmte in huis verloren gaat. Door de dubbele stoflaag zijn tevens de koorden en koordgaatjes niet zichtbaar. Een plissé bestaat daarentegen uit een enkele laag stof waarbij de koorden en koordgaatjes wel zichtbaar zijn. Wanneer u de duette of plissé optrekt, vouwt de stof zich als een harmonica in elkaar. Dit type raamdecoratie is geschikt voor de meest uiteenlopende ramen zoals; rechte ramen, ronde ramen, erkers, dakramen en draaikiepramen. Ook voor plaatsing op deuren is dit product uitermate geschikt.

Verkrijgbaarheid Duette® Shades en plissés

Duette® Shades zijn verkrijgbaar in de plooibreedtes 20, 25, 32 en 64 mm. Plissés daarentegen alleen in 20 en 32 mm. Zowel een Duette® Shade als een plissé is verkrijgbaar met diverse profielkleuren zoals zwart, antraciet, aluminium, wit of crème. Met Duette® Shades of plissés voor uw ramen kiest u voor stijlvolle en tegelijkertijd functionele raambekleding. Met een topdown/bottom up bediening (van beneden naar boven en van boven naar beneden) bepaalt u zelf de mate van lichtinval en privacy. Kiest u voor een LightBlock duette, dan heeft u geen last meer van lichtkieren. De profielen vallen namelijk precies tussen de inkepingen in de zijkant van de stof.

Duette® Shades en plissés kopen

Bij Sterk Wonen vindt u transparante, semi-transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Een witte, parelmoer of gemetalliseerde achterzijde bepaalt de mate van de weerkaatsing van het zonlicht en de warmtewerende werking. Duette® Shades en plissés zijn op verschillende manieren te bedienen; met een optrekkoord, eindlooskoord, ketting, smartcord, bedieningsgreep (LiteRise) of elektrisch middels afstandsbediening, smartphone of tablet.

Wanneer u Duette® Shades of plissés bij Sterk Wonen koopt, is het belangrijk u goed te laten informeren over de diverse modellen en plaatsingsmethoden. Voor rechte ramen zijn vrijhangende modellen met een smartcord of een eindlooskoord zeer geschikt. Dit zorgt voor extra bedieningsgemak. Op deuren en draaikiepramen zijn ingespannen modellen een uitkomst omdat een Duette® Shades of plissé hierdoor niet kan klapperen. Dit kan zowel met een bedieningsgreep als met een koord. Voor kunststof kozijnen zijn plakprofielen (Trufit), klemsteunen, spanvoetjes of cassettes een perfecte oplossing om niet in het kozijn te hoeven boren. Elk product wordt voor u op maat gemaakt nadat onze professionele medewerkers dit nauwkeurig hebben gemeten.

Maak een afspraak of kom langs in de showroom

Wanneer u ons assortiment Duette® Shades en plissés wilt bekijken van de merken Sunway, Bécé (B&C), Zonnelux en Velux dan bent u van harte welkom bij Sterk Wonen. Voor een uitgebreid advies kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 030-6661397 of per e-mail: info@sterkwonen.nl.