Soorten hoofdkussens

Een comfortabel hoofdkussen is essentieel voor een goede nachtrust. Omdat iedereen andere eisen stelt aan zijn of haar hoofdkussen, biedt Sterk Wonen een zeer gevarieerd aanbod. U heeft onder meer de keuze uit synthetische, donzen en latex hoofdkussens in verschillende hardheden. Sterk Wonen adviseert u graag welk type hoofdkussen past bij uw specifieke wensen.

Bij Sterk Wonen kunt u terecht voor kussens van kwaliteitsmerken als Auping, Van Dijck en Silvana. De kussens zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder 40 x 60 cm, 50 x 70 cm en 60 x 70 cm met of zonder neksteun. Het materiaal speelt een belangrijke rol bij de keuze van het juiste hoofdkussen. Een synthetisch kussen is ideaal voor mensen met allergieën. Deze kussens kunnen tevens gemakkelijk gewassen worden. Donzen hoofdkussens zijn heerlijk zacht en veerkrachtig en hebben een goed vochtopnemend vermogen.

Hoofdkussens kopen

Bij het kopen van een hoofdkussen is het belangrijk om rekening te houden met uw slaaphouding, uw postuur en uw matras. Voor buikslapers adviseren wij een zacht en soepel kussen terwijl een zijslaper vaak beter gebaat is bij een stevig en hoog kussen. De hoofdkussens in ons assortiment zijn geselecteerd op ondersteuning voor nek, hoofd en schouders. Heeft u brede schouders dan zal uw voorkeur uitgaan naar een hoger kussen. Wanneer u beschikt over een schoudercomfortzone in uw matras, adviseren wij u te kiezen voor een afmeting van 50 x 70 cm om hier zo optimaal gebruik van te maken.

Advies over hoofdkussens

In onze woonwinkel kunt u op uw gemak onze uiteenlopende soorten hoofdkussens uitproberen. Het is zelfs mogelijk een Silvana support kussen thuis uit te proberen. Bij Sterk Wonen bent u altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij adviseren u graag welk hoofdkussen voor u geschikt is.

Plan uw bezoek

Wilt u graag advies van onze deskundige medewerkers, dan zien wij u graag bij Sterk Wonen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030-6661397 of per e-mail: info@sterkwonen.nl.