Bedtextiel kopen

Bij Sterk Wonen kunt u terecht voor een groot assortiment bedtextiel. In onze woonwinkel vindt u onder meer hoofdkussensdekbeddendekbedovertrekkenhoeslakens en moltons. Ons bedtextiel is geschikt voor zowel één- als tweepersoonsmatrassen, toppers en splittoppers. Tevens zorgt het juiste bedtextiel voor een langdurig behoud van uw matras of topper.

Het bedtextiel van Sterk Wonen is afkomstig van kwaliteitsmerken zoals Silvana, Beddinghouse, Auping, Van Dijck en Kardol & Verstraten. Zo bieden de donzen of synthetische hoofdkussens van Silvana een goede ondersteuning voor uw nek en schouders. In ons assortiment vindt u ook zomer- en winterdekbedden en 4-seizoensdekbedden. Bij de aankoop van uw bedtextiel adviseren wij u graag over de geschikte materialen en het onderhoud hiervan.

Bedtextiel bij Sterk Wonen

De dekbedovertrekken en hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen zoals het luxe katoen satijn. Bij ons kunt u onder andere terecht voor kleurrijke dessins, rustige natuurtinten of grafische prints. Wij adviseren u graag welke stijl het beste aansluit bij het interieur van uw slaapkamer of het design van uw ledikant of boxspring.

Maak een afspraak of kom langs in de showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie bedtextiel? Dan nodigen wij u graag uit in onze winkel in Utrecht. Voor uitgebreid advies kunt u Sterk Wonen bellen voor een afspraak. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030-6661397 of per e-mail: info@sterkwonen.nl.