Kasten kopen

Bij Sterk Wonen kunt u terecht voor een gevarieerd aanbod kasten. Wandkastendressoirsvrijstaande kasten: er is altijd een kast die perfect past bij uw wensen. In onze winkel vindt u kasten voor het opbergen van uw spullen, maar bijvoorbeeld ook om uw media-apparatuur in weg te werken. Wilt u een kast op maat laten maken, dan bent u bij Sterk Wonen aan het juiste adres. Middels een tekenprogramma ontwerpen wij uw ideale kast en wordt het eindresultaat visueel gemaakt.

De kasten in onze winkel zijn met name afkomstig van vooraanstaande Nederlandse merken, zoals Interstar en Pastoe. U bent verzekerd van een kwaliteits kast die jarenlang meegaat en bovendien is ontworpen met oog voor stijl en detail.

Diverse soorten kasten

Onze kasten bieden ruime opbergmogelijkheden voor de meest uiteenlopende spullen. De kasten van Sterk Wonen kunnen volledig naar eigen wens en smaak worden ingedeeld. Onze collectie bestaat uit tv-meubels, wandkasten, designkasten, ladekasten, greeploze kasten, opbergkasten, kasten met open vakken, kasten met verlichting en haardkasten.

Voor welke kast kiest u?

De kasten in ons assortiment zijn vervaardigd van uiteenlopende materialen als massief eiken- of notenhout, fineer of MDF afgewerkt met lak of hoogglans. Voor woningen met een moderne inrichting hebben wij bijvoorbeeld zwevende dressoirs met een strak design of vrijstaande kasten met een stalen frame.

Maak een afspraak

Bezoek onze showroom in Utrecht om ons aanbod kasten te bekijken. Voor een kast op maat kunt u een afspraak maken met één van onze specialisten. Sterk Wonen is bereikbaar op telefoonnummer 030-6661397 of per e-mail: info@sterkwonen.nl.