Diverse soorten dekbedden

Wat is er fijner dan onder een zacht en comfortabel dekbed te kruipen? U heeft bij Sterk Wonen de keuze uit éénpersoons dekbedden en tweepersoons dekbedden in diverse uitvoeringen. Denk hierbij aan zomerdekbedden, winterdekbedden en vierseizoenen dekbedden.

Bij Sterk Wonen kunt u terecht voor donzen, katoenen, synthetische of wollen dekbedden van de merken Auping, Van Dyck, Ducky Dons en Texeler. Ze zijn onder andere leverbaar in diverse afmetingen zoals: 140 x 200/220 cm, 200 x 200/220 cm en 240 x 200/220 cm ookwel bekend als lits jumeaux.

Een donzen dekbed ventileert goed waardoor deze uitermate geschikt is voor iemand die veel transpireert. Een wollen dekbed is daarentegen, door zijn warmte isolerende werking, erg geschikt voor iemand die het snel koud heeft.

Dekbedden kopen

Door uw dekbed te kopen bij Sterk Wonen bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en betrouwbaar advies. Wij infomeren u ook graag over het onderhoud van uw bedtextiel. Regelmatig opschudden en ventileren van uw donzen dekbed zorgt ervoor dat deze droog en luchtig blijft.

Bezoek onze winkel en laat u adviseren

Voor een uitgebreid advies over onze verschillende één- en tweepersoons dekbedden nodigen wij u uit in onze winkel in Utrecht. Voor vragen zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 030-6661397 of per e-mail: info@sterkwonen.nl.