Rolgordijn: populair raamproduct

Een rolgordijn is al jarenlang een populair raamproduct dat geschikt is voor kleine en grote ramen, dakramen, draaikiepramen en erkers. Ook voor Velux dakramen hebben wij rolgordijnen in ons assortiment. Bij Sterk Wonen vindt u transparante, lichtdoorlatende en verduisterende uitvoeringen. Transparante stoffen zorgen voor een mooie aankleding en lichtinval. Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn perfect voor de woonkamer en bieden voldoende privacy. Verduisterende rolgordijnen houden niet alleen het zonlicht tegen, maar werken bovendien warmtewerend. Hierdoor worden ze vaak toegepast in slaapkamers. Voor de kinderkamer hebben wij kleurrijke rolgordijnen met trendy prints of zachte pastelkleuren.

Soorten rolgordijnen

Standaard wordt een rolgordijn geleverd op steunen met een kettingbediening en een onderlat. Om het rolgordijn een strakker en moderner uiterlijk te geven wordt vaak voor een montageprofiel of koof/cassette gekozen. Deze zijn in een aantal kleuren te verkrijgen. Om uw rolgordijn een luxe uitstraling te geven kunt u kiezen voor een houten of aluminium onderlat en designsteunen. Het is ook mogelijk om de onderlat mee te laten stofferen. Bij Sterk Wonen adviseren wij u graag over de verschillende bedieningsmogelijkheden. Denk hierbij aan handbediening (Easy up / LiteRise), kettingbediening (kunststof / metaal) of electrische bediening (9V / 24V / 230V).

Duorolgordijnen

Duorolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met horizontale transparante en niet transparante banen. De hoogte van de banen zijn beschikbaar in de maten S, M, L en XL. De banen van het duorolgordijn bewegen voor elkaar langs waardoor u zelf de mate van lichtinval en privacy kunt bepalen. Er zijn drie standen mogelijk: open, half open en gesloten. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een strak design adviseren wij een koof of montageprofiel. Standaard wordt een duorolgordijn geleverd met een kettingbediening. U kunt ook kiezen voor electrische bediening zowel met een afstandbediening als met een wandschakelaar.

Kom langs in onze winkel

Onze medewerkers zetten graag voor u de voor- en nadelen van verschillende soorten raamdecoratie op een rij. Wij adviseren niet alleen op het gebied van functionaliteit, maar wij luisteren ook naar uw wensen als het gaat om design. In onze winkel kunt u op uw gemak verschillende (duo)rolgordijnenmet elkaar vergelijken. Als u graag uitgebreid advies wilt van onze medewerkers raden wij aan om een afspraak te maken via telefoonnummer 030-6661397 of door een e-mail sturen naar: info@sterkwonen.nl.