Soorten entreematten

Bij Sterk Wonen kunt u terecht voor entreematten, ookwel schoonloopmatten of droogloopmatten genoemd. Een entreemoet moet ervoor zorgen dat hij vuil, zand en water buiten houdt. Met een Coral entreemat van Sterk Wonen vindt u altijd een goede match met uw vloer en blijft uw huis mooi schoon.

Entreematten van Sterk Wonen

Sterk Wonen heeft zes verschillende coral entreematten in het assortiment. Coral Brush is perfect voor iedere entree en neemt goed vocht en vuil op. De Coral Classic mat is geschikt voor zwaar commercieel gebruik en heeft een maximale vochtabsorbtie. De Coral Classic vindt u in dertien gemêleerde kleuren. De Coral Duo is de meest effectieve schoonloopmat door zijn ribbelstructuur. Deze entreemat stopt 10% meer vuil dan elke andere Coralmat. De Coral Luxe is een elegante en chique droogloopmat. Hij voelt comfortabel en zacht en combineert functionaliteit met uitstraling.

Entreematten kopen

De Coral Welcome is een duurzame schoonloopmat die is gemaakt van 100% gerecycled garen. Deze mat kenmerkt zich door zijn kleurrijke, gestreepte design. Tevens kan u ook bij Sterk Wonen terecht voor een buitenmat, ookwel de Coral Grip genoemd. Deze mat heeft een maximale anti-slip werking en verwijdert het ergste vuil al voordat u uw woning binnen stapt.

Bent u opzoek naar een functionele deurmat die perfect past bij uw interieur en goed het vuil buiten houdt, dan heeft u bij Sterk Wonen een ruime keuze in kleur en uitvoering. De deurmatten zijn in de breedtes 105, 122, 127, 155 en 205 centimeter leverbaar. Vaste matten zijn er in diverse standaard afmetingen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak of kom langs in de showroom

Wilt u graag dat Sterk Wonen bij u thuis een entreemat komt leggen, neem dan contact op via telefoonnummer 030-6661397 of per e-mail: info@sterkwonen.nl.