Vloerkleden Sterk Wonen

Een vloerkleed is onmisbaar binnen uw interieur en zorgt voor sfeer, warmte en gezelligheid. Bovendien verbindt het vloerkleed losse elementen in uw woonkamer zoals uw bank, fauteuil en salontafel. Hoe groter het kleed, hoe ruimtelijker uw woonkamer lijkt. Door de juiste combinatie tussen materialen en kleuren geeft u uw interieur een persoonlijke touch. Naast comfort draagt een vloerkleed bij aan de akoestiek van uw woning. Door gebruik te maken van zachte materialen creëert u een gevoel van behaagelijkheid. Wij hebben in ons assortiment gebreide, getufte, geweven, geknoopte en gevlochten vloerkleden in zowel een fijne als grove structuur. Ook vindt u bij ons een diversiteit aan hoogpolige en laagpolige vloerkleden.

Soorten vloerkleden

Bij Sterk Wonen vindt u vloerkleden voor zowel een natuurlijke, landelijke woonsfeer als voor een moderne of vintage inrichting. Ook voor de klassieke, romantische stijl bent u bij ons aan het juiste adres. Bij een natuurlijke woonsfeer wordt vaak gekozen voor een bouclé vloerkleed in natureltinten of lichtgrijze en beige tinten. De materialen wol en sisal worden hierbij veel toegepast. Binnen de industriele woonstijl zien wij veel vervaagde dessins en bij de moderne vloerkleden juist grafische prints of streepdessins. Bij beide stijlen komen regelmatig de neutrale kleuren grijs, wit en zwart voor. Vloerkleden in een pasteltint met een vleug door middel van een gesneden pool, zien we veel terug binnen een romatisch, klassiek interieur.

Vloerkleed kopen

Wanneer u een vloerkleed wilt kopen is het bepalen van de juiste vorm en maat van essentieel belang. Wij adviseren u graag middels een 3D tekening wat de geschikte maat voor uw vloerkleed is. Hierbij houden wij er rekening mee of u uw meubels geheel of gedeeltelijk op het vloerkleed wilt plaatsen of dat u ze er juist naast wilt zetten. Voor een slaapkamer kan een rond kleed een speels en warm effect geven.

Veel voorkomende standaardmaten zijn: 170 x 240 cm / 200 x 250 cm / 200 x 300 cm / 250 x 350 cm / 300 x 400 cm.

Maak een afspraak of kom langs in de showroom

Bij Sterk Wonen vindt u een ruime collectie vloerkleden van de merken; Perletta, Brink & Campman, De Munk Carpets, Brinker Carpets, De Millenerpoort en Van Besouw. Ook van de tapijt merken Desso, Parade, Bonaparte, Interfloor, Belakos, Cunera en Edel maken wij van kamerbreed tapijt vloerkleden voor u op maat. Hierbij heeft u de keuze uit diverse afwerkingen waaronder festonneren, (blind)banderen of een volumeafwerking. Veel vloerkleden zijn al voorzien van een anti-slip laag middels vilt of rubber. Wanneer dit niet het geval is, adviseren wij te allen tijde een ondertapijt. Kom langs of maak een afspraak via telefoonnummer 030-6661397 of per e-mail: info@sterkwonen.nl.

Sfeerimpressie

Brinker Carpets Marrakech

Brink & Campman Cobble

Brink & Campman Rocks

Perletta Carpets
Doppio | Roundabout | Garno