Boxsprings kopen

Een boxspring bestaat uit een verende boxspringbodem met daarop een matras en eventueel een topmatras (topper). Een boxspringcombinatie biedt een uitstekende ondersteuning en stabiliteit voor uw rug. U wordt elke ochtend heerlijk uitgerust wakker. Vaak is een boxspring iets hoger dan een ledikant waardoor u gemakkelijk in en uit bed stapt. Sterk Wonen biedt een uitgebreid assortiment comfortabele boxsprings. In onze woonwinkel vertellen wij u graag meer over de voordelen en mogelijkheden. Door uw boxspring te kopen bij Sterk Wonen bent u verzekerd van jarenlang slaapcomfort. In ons assortiment vindt u onder meer boxsprings van kwaliteitsmerken als Auping en Norma. Deze Nederlandse leveranciers ontwerpen boxsprings met een lange levensduur die zijn ontworpen met oog voor detail. De stijlen lopen uiteen van strak, modern en design tot romantisch en tijdloos. Doordat wij voornamelijk met Nederlandse fabrikanten werken, zijn wij in staat een snelle levertijd te realiseren.

Soorten boxsprings

U heeft de keuze uit verschillende soorten één- en tweepersoonsboxsprings. Naast vlakke boxsprings heeft Sterk Wonen eveneens een groot aanbod elektrisch verstelbare boxsprings. Deze zijn te verkrijgen in de uitvoering 1-motorig, 2-motorig en 3-motorig. Met één druk op de knop kunt u de hoogte van het hoofd- en/of voeteneind verstellen. Indien u kiest voor een topper op uw boxspring is een gestoffeerd matras een echte aanrader. Een gestoffeerd matras geeft een luxe uitstraling en de topper is tevens gemakkelijk op te maken. Wij leveren boxsprings in alle maten zoals 90 x 210 cm, 140 x 200 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm en zelfs in 180 x 220 cm. De hoofdborden varieren van robuust en stoer tot klassiek, rijk en modern. U kunt ook kiezen voor een romantisch bed met een gecapitonneerd hoofdbord.

Kwaliteit boxsprings

Sterk Wonen levert alleen boxsprings van hoge kwaliteit. De spiraal en/of de pocketveren in de boxspringbodem zorgen voor een zeer goede ondersteuning en stabiliteit. Wanneer u regelmatig rugpijn heeft, is een boxspring een uitstekende investering. Onze boxsprings hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Een boxspring van Auping of Norma garandeert u jarenlang slaapcomfort. Sterk Wonen heeft voor ieder budget een passende boxspring in huis en wij bieden tevens de beste service.

Laat u adviseren in de winkel

Kom langs in onze woonwinkel voor uitgebreid advies over onze boxsprings. Uiteraard kunt u onze uiteenlopende modellen direct vergelijken. Voor een uitgebreid advies raden wij aan om een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer 030-6661397 of een e-mail sturen naar: info@sterkwonen.nl.