Vrijstaande kasten kopen

De vrijstaande kasten van Sterk Wonen zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Solitaire kasten kunt u los in iedere ruimte (ver)plaatsen. In ons assortiment vindt u ook boekenkasten, kasten met open vakken, dressoirs en andere praktische opbergmeubelen. Het is zelfs mogelijk om een vrijstaande kast op maat te maken. Bezoek onze winkel en laat u adviseren.

Met een vrijstaande kast van Sterk Wonen koopt u een kwaliteitsproduct. Wij hebben onze leveranciers met de grootst mogelijke zorg geselecteerd. Hierbij hebben wij niet alleen rekening gehouden met de kwaliteit van het product, maar ook met het design en gebruiksvriendelijkheid ervan. Wij adviseren u graag over het onderhoud van uw kast.

Soorten vrijstaande kasten

In ons assortiment vindt u onder meer vrijstaande kasten van Pastoe en Interstar. Er is altijd een designkast die past bij het interieur van uw woning. Wanneer u een modern interieur heeft, kunt u het beste kiezen voor een strak ontworpen kast of een opbergmeubel op een stalen frame of RVS poten.

Toepassingen voor vrijstaande kasten

De toepassingen voor onze vrijstaande kasten zijn vrijwel onbeperkt. Spullen opbergen, boeken neerzetten, een meubel voor uw televisie of voor andere multimedia-apparatuur: het kan allemaal. U heeft een ruime keuze uit materialen voor uw kast, waaronder massief hout, fineer en lak op mdf. Verder kunt u kiezen voor een vrijstaande kast op frame, op poten of op een vloerplint.

Bezoek onze winkel en laat u adviseren

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden binnen het assortiment vrijstaande kasten? Dan bent u bij Sterk Wonen aan het juiste adres. Om een maatwerk kast te laten ontwerpen kunt u een afspraak met ons maken op telefoonnummer 030-6661397. E-mailen kan ook: info@sterkwonen.nl.