Eetkamerstoelen kopen

Sterk Wonen biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod eetkamerstoelen. In ons assortiment vindt u stijlvolle stoelen die perfect passen bij uw interieur en een comfortabele zit hebben om lang na te tafelen. Wat voor stijl uw interieur ook heeft – modern, design, klassiek, industrieel of tijdloos – Sterk Wonen heeft altijd bijpassende stoelen in de collectie. U heeft onder meer de keuze uit stoere of moderne eetkamerstoelen met of zonder armleuning. Kom langs in onze woonwinkel om ons stoelenaanbod te bezichtigen en het zitcomfort te ervaren.

Wist u dat de meeste stoelen in ons assortiment afkomstig zijn van Nederlandse fabrikanten? Wij hebben hier voornamelijk voor gekozen vanwege de hoge kwaliteit en de bijzondere designs. Een andere belangrijke reden om voor Nederlandse fabrikanten te kiezen is vanwege de goede service en de relatief snelle levertijden. Voor welke eetkamerstoelen u ook kiest: wij garanderen jarenlang zitcomfort. Onze favoriete merken zijn Bree’s New World, Leolux, Arco en Jess Design.

Eetkamerstoelen met armleuning

Een belangrijke overweging bij het kopen van eetkamerstoelen is of deze met of zonder armleuning uitgevoerd moeten zijn. Een eetkamerstoel met armleuning biedt vaak meer comfort. Vanzelfsprekend is het van belang om rekening te houden met de zithoogte: deze moet goed aansluiten bij de hoogte van de eettafel. Eten of werken aan tafel is erg oncomfortabel met een te lage stoel. Op de lange duur kan dit zelfs leiden tot rugklachten.

Eetkamerstoelen zonder armleuning

Eetkamerstoelen zonder armleuning nemen vaak minder ruimte in beslag dan een kuipstoel of een stoel met armleuning. Houdt u in ieder geval rekening met voldoende ruimte tussen en achter de stoelen. Stoffen bekleding is leverbaar in vrijwel elke gewenste kleur of design. Een leren eetkamerstoel is gemakkelijker in onderhoud. Wij adviseren graag welk type bekleding en welke kleur of design het beste bij uw interieur past.

Kom langs in onze winkel

Als u uw interieur wilt uitbreiden met comfortabele en moderne eetkamerstoelen bent u bij Sterk Wonen aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel. Indien u graag professioneel advies wilt van onze medewerkers.