Spiraal kopen

Bij Sterk Wonen kunt u terecht voor spiraalbodems. De combinatie van een spiraal en een goed matras vormt een uitstekende ondersteuning voor uw rug. De spiralen bedbodem zorgt door de open structuur voor een goede ventilatie waardoor uw matras een langere levensduur heeft. De spiraalbodem zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling en veert altijd terug in zijn oorspronkelijke vorm. Kom langs in onze winkel en laat u informeren.

Spiraal Sterk Wonen

Bij Sterk Wonen kunt u terecht voor verschillende typen spiraalbodems. Wij hebben in ons assortiment vlakke, handverstelbare en elektrische spiraalbodems. De elektrische uitvoering is verkrijgbaar met een 1-motorige spiraal, een 2-motorige spiraal of een 3-motorige spiraal

allen met een draadloze handset. Doordat een spiraal verstelbaar is kunt u gemakkelijk een boek lezen of televisie kijken.

Spiraal bedbodem

Ventilatie van het matras is erg belangrijk voor een gezonde nachtrust. Een spiraal bedbodem biedt door de open structuur een betere ventilatie dan andere soorten bedbodems. De spiralen kunnen zelfstandig op poten staan of in een ledikant gelegd worden. Door middel van de matrasklikkers ligt het matras vast op uw spiraal en is het verschuiven van uw matras onmogelijk. Alle spiralen zijn vervaardigd van staal in de kleur deep black en zijn duurzaam omdat ze een lange levensduur hebben en recyclebaar zijn.

Advies over spiraalbodem

Wij adviseren en informeren u graag bij de aankoop van uw spiraal over onder andere de mogelijkheden omtrent de verstelbaarheid en afmetingen. U heeft de keuze uit handmatige verstelbaarheid van het rug- en voetendeel of elektrische verstelbaarheid van het rug-, voetendeel en de hoofdsteun. De hoofdsteun is uitermate geschikt wanneer u vaak in bed leest. Hieronder vindt u de beschikbare afmetingen van spiralen.

-70 x 200/210/220 cm
-80 x 200/210/220 cm
-90 x 200/210/220 cm
-100 x 200/210/220 cm
-120 x 200/210/220 cm
-140 x 200/210/220 cm

Kom langs in onze winkel

Kom langs in onze winkel om verschillende modellen bedden met spiraalbodems te proberen. Bij vragen over spiralen of andere producten binnen ons assortiment kunt u ook bellen met telefoonnummer 030-6661397 of een e-mail sturen naar: info@sterkwonen.nl.