Horizontale jaloezieën: toepasbaar in elk interieur

Horizontale jaloezieën zijn in elk interieur toepasbaar. U heeft de keuze uit houten of aluminium jaloezieën en vlinderjaloezieën. De lamellen zijn erg functioneel omdat ze eenvoudig kantelbaar zijn waardoor u gemakkelijk de lichtinval, privacy en het zicht regelt. Er zijn diverse lamelbreedtes en uitvoeringen verkrijgbaar geschikt voor zowel de woonkamer, slaapkamer als badkamer. Of het nu gaat om rechte ramen, dakramen, draaikiepramen of deuren, Sterk Wonen heeft voor u de juiste oplossing. Bij ons vindt u de merken Sunway, Bécé (B&C), Hansa en Velux.

Houten jaloezieën

Houten horizontale jaloezieën geven het interieur een warme uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in diverse geverfde kleuren met een matte afwerking, een zijdeglans of hoogglans afwerking. Mocht u de natuurlijke charme van houten jaloezieën willen behouden, dan heeft u de keuze uit diverse beitskleuren. Hierdoor blijft de houtstructuur zichtbaar. De verschillende lamelbreedtes van 25, 35, 50, 65 of 70 mm hebben invloed op de uitstraling van uw interieur. Tevens heeft u de keuze uit een afwerking met ladderkoord of ladderband. Wanneer u kiest voor ladderband creëert dit een stoere uitstraling. Het ladderband is verkrijgbaar in bijpassende kleuren of in contrasterende kleuren eventueel met dessin. De breedte van het ladderband is verkrijgbaar in 10, 25 of 38 mm. U zorgt hiermee ook dat de lamelgaatjes afgedekt worden.

Aluminium jaloezieën

Bij Sterk Wonen vindt u aluminium jaloezieën in lamelbreedtes 16, 25, 35, 50 of 70 mm. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment. Denk hierbij aan jaloezieën met natuurlijke tinten, pasteltinten, frisse kleuren of warme donkere kleuren. Ook hebben wij jaloezieën met structuur, een matte finish of zijdeglans finish. Aluminium jaloezieën zijn uitermate geschikt voor badkamers en keukens aangezien deze vochtbestendig zijn. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk en toepasbaar voor grote ramen. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat ze gemakkelijk bedienbaar zijn. Voor elk type raam of deur is er een passend model. Het TruFit model, leverbaar in 16 of 25 mm, is uitermate geschikt voor kunststof draaikiepramen. Het product wordt rechtstreeks op het glas gemonteerd zonder te boren of schroeven. Er zijn diverse bedieningsmogelijkheden zoals een optrekkoord met tuimelstaaf, een kettingbediening, een optrekkoord met tuimelkoord of een bedieningsgreep (Easy up / LiteRise). Elektrische bediening is ook mogelijk door middel van een 24V motor of een 230V motor met afstandsbediening. Indien gewenst kan bediening ook middels een domotica systeem.

Vlinderjaloezieën

Vlinderjaloezieën (odyssee shades) zijn stijlvolle lamellen die bestaan uit dubbel gevouwen banen stof waarbij de vouw zich bevindt aan de zijde van het interieur. Vlinderjaloezieën vormen een combinatie tussen plissés en horizontale jaloezieën. Met een optrekkoord of een optrekketting kunt u de jaloezie optrekken of laten zakken. Met het tuimelkoord kunt u de lamellen openen of sluiten. Wanneer de vlinderjaloezieën zich uitvouwen raken de uiteinden van de lamellen elkaar. Hierdoor hebben ze de look van plissés. Wanneer de vlinderjaloezieën in open stand staan, lijken ze op horizontale jaloezieën. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een electrisch bediening door middel van een powertouch bediening of door middel van een afstandsbediening. Vlinderjaloezieën zijn alleen verkrijgbaar in lamelbreedte 55 mm. Bij Sterk Wonen vindt u voornamelijk lichtdoorlatende stoffen in natuurlijke tinten. Ook zijn er stoffen met een leerlook of dessin verkrijgbaar.

Maak een afspraak

Bij Sterk Wonen helpen wij u graag met deskundig advies omtrent horizontale jaloezieën. Onze vakmannen komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en nauwkeurig te meten. U kunt onze hulp ook inschakelen voor het plaatsen van de jaloezieën. Voor een afspraak met één van onze medewerkers kunt u bellen op telefoonnummer 030-6661397 of een e-mail sturen naar: info@sterkwonen.nl.