Praktisch alternatief voor gordijnen

Verticale jaloezieën vormen een praktisch alternatief voor gordijnen en zijn bijzonder geschikt voor grote ramen en ramen met afwijkende vormen. Denk hierbij aan schuifpuien en ramen met schuine zijdes. Ook voor ongelijke hoogtes of raam/deur combinaties is dit een zeer functioneel product. Met verticale lamellen bepaalt u zelf eenvoudig de gewenste lichtinval.

Verticale jaloezieën zijn leverbaar in stof, kunststof en aluminium in diverse lamelbreedtes. Veel voorkomende lamelbreedtes zijn 70, 89 en 127 mm. Voor een gezellige, sfeervolle woonkamer of slaapkamer kunt u kiezen voor stoffen lamellen. Deze zijn beschikbaar in transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Een zakelijke of strakke uitstraling creërt u door te kiezen voor een hard materiaal zoals PVC of aluminium. Deze zijn verkrijgbaar met luxe afwerkingen zoals een parelmoer glans, perforatie of uiteenlopende structuren.

Verticale jaloezieën kopen

Kunststof en aluminium jaloezieën zijn eenvoudig schoon te houden en vochtbestendig. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor badkamers en keukens. Om bij tocht het klapperen van de lamellen tegen te gaan kunt u een kunststof of metalen verbindingsketting onderaan plaatsen. Standaard wordt een verticale jaloezie geleverd met een koord/kettingbediening. Elektrische bediening is ook mogelijk door middel van een 24V motor of een 230V motor met afstandsbediening of draadloze wandschakelaar.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die op een bovenrail geplaatst worden en voor elkaar langs kunnen schuiven. Ze worden vaak als roomdevider gebruikt of als vervanging van een kastdeur. Paneelgordijnen bieden ook een perfecte oplossing voor grote ramen en schuifpuien. Dit type raamdecoratie draagt bij aan een strak en modern interieur. Bij Sterk Wonen vindt u een groot aantal stoffen dat geschikt is als paneelgordijn. De modellen varieëren van panelen met een gestikte onderzoom tot panelen met een aluminium onderlat of aluminium baleinen. De mogelijke bedieningstypen zijn handbediening, trekstangbediening en koordbediening.

Plan uw bezoek

Als u graag professioneel advies van onze medewerkers wilt, raden wij aan om een afspraak te maken bij Sterk Wonen. In onze winkel vertellen wij u graag meer over onze verticale jaloezieën en paneelgordijnen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 030-6661397 of een e-mail sturen naar: info@sterkwonen.nl.