Fauteuils kopen

Voor stijlvolle en comfortabele fauteuils bent u bij Sterk Wonen aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod luxe fauteuils, oorfauteuils en draaifauteuils. U kunt onder meer kiezen uit moderne, klassieke of tijdloze fauteuils. Qua bekleding heeft u de keuze uit leer of stof. Bezoek onze winkel om verschillende soorten fauteuils met elkaar te vergelijken en het zitcomfort te ervaren.

Door uw fauteuils te kopen bij Sterk Wonen verzekert u uzelf van jarenlang zitcomfort. Wij leveren alleen kwaliteitsproducten van de beste Nederlandse fabrikanten. Onze keuze voor Nederlandse leveranciers hangt samen met het bijzondere en gebruiksvriendelijke design dat zij leveren. De fauteuils, draaifauteuils en luxe fauteuils zijn een aanwinst voor uw woonkamer waarmee u het verschil kan maken. De variatie in kleuren, modellen, stiksels en onderstellen is zeer ruim waardoor wij u graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

Fauteuil: een extra zitplek

Fauteuils zijn ideaal als extra zitplek bij een hoekbank of naast een twee- of driezitsbank. Met een fauteuil creëert u meteen een veel speelser effect in de woonkamer. Omdat iedereen andere wensen heeft wat betreft zitcomfort, verkopen wij fauteuils in de afmetingen small, medium, large en extra large met bijpassend voetbankje. Ook zijn er verschillende opties qua zitdiepte en de stand van de rugleuning.

Fauteuil kopen bij Sterk Wonen

Uiteraard heeft ook de stijl en de kleur van de bekleding invloed op de sfeer die de fauteuil uitstraalt. Stoffen bekleding is leverbaar in vrijwel elke gewenste kleur of design. Een leren fauteuil geeft juist een stoere uitstralingen combineert goed bij een stoffen bank. Kies voor een materiaal of kleur die past of juist contrasterend is met andere elementen in uw interieur. Bij Sterk Wonen helpen onze interieuradviseurs u graag.

Maak een afspraak

Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd hebben om u te adviseren, raden wij aan om een afspraak te maken via telefoonnummer 030-6661397 of per e-mail: info@sterkwonen.nl. Wij komen graag bij u thuis langs voor een interieuradvies, maar vanzelfsprekend kunt u ook naar onze showroom in Utrecht komen.