Tafels kopen

Bij Sterk Wonen kunt u de tafel kopen die perfect past bij uw wensen en de stijl van uw interieur. Sterk Wonen biedt een uitgebreid assortiment eetkamertafels, salontafels en bijzettafels in verschillende uitvoeringen. De tafels hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en worden vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals hout, keramiek, glas en marmer. Kom langs in onze showroom om ons aanbod tafels te bekijken.

Het meerendeel van onze eetkamertafels, salontafels en bijzettafels is afkomstig van de allerbeste Nederlandse merken. Onze tafels hebben niet alleen een lange levensduur; ze zijn ook met oog voor detail ontworpen. Wij werken veel met de merken Leolux, Arco, KMG, Bree’s New World, Q-Liv, Beek en Metaform.

Soorten tafels

U kunt onder meer bij ons terecht voor ovale, ronde en vierkante tafels in uiteenlopende afmetingen. Een industriële eettafel, een moderne salontafel of een tijdloze bijzettafel: voor elke interieurstijl hebben wij een bijpassende tafel in huis. Andere soorten tafels die wij leveren zijn sidetables en handige uitschuiftafels. Uiteraard kunt u bij Sterk Wonen ook terecht voor bijpassende eetkamerstoelen.

Tafel die past bij uw interieur

Onze tafels zijn vervaardigd van uiteenlopende materialen: bijvoorbeeld hout (waaronder eiken en noten), keramiek, HPL en glas. Daarnaast zijn er bij houten tafels diverse afwerkingen mogelijk: whitewash, olie en lak. U kunt kiezen voor een massieve robuuste tafel met zwarte poten of juist een tafel met een slanke en moderne look. Laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn. In samenwerking met onze leveranciers bieden wij de mogelijkheid om een tafel op maat te maken.

Plan uw bezoek

Bezoek onze woonwinkel om ons aanbod tafels te bekijken. Wanneer uw een tafel op maat wil laten maken kunt u een afspraak maken met één van onze deskundige medewerkers. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030-6661397 of per e-mail: info@sterkwonen.nl.