Eetkamertafels kopen

De eetkamertafels van Sterk Wonen zijn modern, stijlvol en mooi afgewerkt.
In ons assortiment vindt u eettafels in verschillende afmetingen vervaardigd van uiteenlopende materialen, geselecteerd op kwaliteit en design. Ze zijn geschikt voor een gezellig diner en vormen het middelpunt van uw keuken of eetkamer. Met een eetkamertafel van Sterk Wonen bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct met een lange levernsduur. Bezoek onze winkel en informeer naar de mogelijkheden om een tafel op maat te laten maken.

Uitzoeken eetkamertafel

Kom een eetkamertafel uitzoeken bij Sterk Wonen. Kies voor het geschikte model dat past bij uw interieur, woonwensen en beschikbare ruimte. Wij bieden u mooie eikenhouten tafels of sfeervolle notenhouten tafels. U kunt ook bij ons terecht voor tafels met een keramieken tafelblad. Onze eetkamertafels zijn leverbaar in diverse afmetingen, waaronder 90 × 200 cm, 90 × 210 cm, 90 x 220 cm, 90 × 240 cm en 100 × 240 cm. Wij verkopen ook uitschuifbare eetkamertafels van onder andere de merken Arco en Leolux.

Eetkamertafel: van vierkant tot rond

Ovaal, rond, rechthoekig of vierkant: wij bieden eetkamertafels in de meest uiteenlopende vormen. Er staat altijd een tafel in onze showroom die past bij de stijl van uw interieur. Bij ons vindt u moderne, industriële, landelijke en tijdloze eetkamertafels; uiteraard met bijpassende stoelen.

Bezoek onze winkel en laat u adviseren

Wanneer u op zoek bent naar een eetkamertafel, raden wij u aan om een afspraak te maken voor een gesprek met één van onze medewerkers. Uiteraard bent u altijd welkom in onze winkel. U kunt bellen met telefoonnummer 030-6661397 of een e-mail sturen naar: info@sterkwonen.nl.