Soorten vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven uw interieur een warme sfeer en passen bij elke woonstijl. Bij Sterk Wonen vindt u transparante, lichtdoorlatende en verduisterende vouwgordijnstoffen. De stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar in natuurlijke tinten met prachtige dessins of met een rijke glans.

Vouwgordijnen geven een moderne uitstraling

Er zijn diverse modellen vouwgordijnen te verkrijgen met elk een eigen uitstraling. U kunt kiezen voor baleinen aan de raamzijde of baleinen aan de interieurzijde met een ketting- of (smart)koordbediening. Baleinen geven het vouwgordijn een moderne uitstraling. Wanneer u kiest voor een stof met een patroon of een structuur zijn opgestikte baleinen aan de raamzijde de beste optie. Zo wordt het patroon van de stof niet onderbroken.

Vouwgordijnen kopen

Vouwgordijnen passen bij uiteenlopende interieurs, waaronder interieurs met een landelijke of moderne sfeer. Voor moderne interieurs is het erkermodel het meest geschikt. Bij het optrekken van het vouwgordijn wordt er steeds één segment overgeslagen. Hierdoor wordt het vouwgordijn recht achter elkaar opgevouwen waardoor er een minder dik pakket ontstaat. Dit zorgt voor een strakke look.

Wanneer u vouwgordijnen gaat kopen is het belangrijk u goed te laten adviseren. Door uw vouwgordijnen van dezelfde stof als uw gordijnen te laten maken, creëert u rust en een eenheid. Bij Sterk Wonen informeren wij u graag welk type vouwgordijn het beste past bij de stijl van uw interieur. Daarnaast zijn er qua bedieningssystemen diverse opties. Denk hierbij aan een ketting- of koordsysteem, een smartcordsysteem of elektrische bediening.

Kom langs in onze winkel

Bij Sterk Wonen vindt u een gevarieerd assortiment type vouwgordijnen. Daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie lichtdoorlatende en verduisterende vouwgordijnstoffen. Voor uitgebreid advies van één van onze medewerkers kunt u een afspraak maken met Sterk Wonen op telefoonnummer 030-6661397 of per e-mail: info@sterkwonen.nl.